Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola Xoom 2 en Xoom 2 Media Edition te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2012, 21:10 CategorieHardware

Motorola was begin vorig jaar een veelbesproken fabrikant op het gebied van tablets door de introductie van de eerste Honeycomb tablet. De Motorola Xoom heeft alleen de hoge verwachtingen nooit waar kunnen maken en daarom probeert de fabrikant, die inmiddels is ingelijfd door Google, het met twee nieuwe tablets.

De Motorola Xoom 2 en Xoom 2 Media Edition zijn vorig jaar al in de UK geïntroduceerd en ook al een tijdje in de VS te koop. Inmiddels verschijnen de modellen ook in Nederland maar met een opvallende toevoeging. Tijdens de introductie in de UK vermelde Motorola namelijk dat de tablet zonder 3G module verkocht zouden worden aangezien consumenten toch meestal een Wifi netwerk tot hun beschikken zouden hebben. Dit blijkt nu alleen voor de UK te gelden schijnbaar want in Nederland worden er gewoon 3G modellen gelanceerd.

Motorola Xoom 2

De Motorola Xoom 2 heeft een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels, een waterdicht frame, en een dual-core Tegra 2 processor. Verder beschikt de tablet over een microUSB poort, een HDMI aansluiting, 1GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een infrarood zender voor het bedienen van home cinema apparatuur en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. Qua software draait de Xoom 2 op Android 3.2 Honeycomb met een Android 4.0 update in het vooruitzicht. Bekijk alle specificaties en de laatste nieuwtjes op de productpagina van de Motorola Xoom 2.

De Motorola Xoom 2 is momenteel onder meer te koop bij Belsimpel (Wifi), Belsimpel (3G), RedcoonCentralpoint, Pixmania en Mycom.

Motorola Xoom 2 Media Edition

De Motorola Xoom 2 Media Edition is, zoals de naam al aangeeft, meer een media consumptie apparaat. De tablet beschikt onder meer over een 8.2 inch IPS display, een waterdicht frame, een microUSB poort, een HDMI aansluiting, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan intern opslaggeheugen, een infrarood zender, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een betere audioweergave en Motorola’s muziek/video streaming applicatie MotoCast. Ook de Xoom 2 Media Edition draait op Anroid 3.2 Honeycomb maar krijgt binnenkort een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Bekijk alle specificaties en de laatste nieuwtjes op de productpagina van de Motorola Xoom 2.

De Motorola Xoom 2 Media Edition heeft bij de meeste winkels nog een levertijd maar is momenteel onder meer te reserveren/koop bij Belsimpel (Wifi), Belsimpel (3G), RedcoonCentralpoint en Mycom.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.