Opruiming bij Apple: Korting op gereviseerde iPads

22 februari 2012 1 Minuut 1 Reacties
ipad2-bigger

Apple is in de online Apple Store bezig met een flinke opruiming. Verschillende gereviseerde versies van de iPad en iPad 2 zijn online te koop voor een prijs vanaf 379,00 euro voor de eerste generatie iPads en een prijs vanaf 399 euro voor de iPad 2. Daarbij kun je kiezen uit witte en zwarte varianten. Zou Apple al ruimte aan het maken zijn voor de komst van de iPad 3?

Apple verkoopt wel vaker gereviseerde modellen maar heeft er nu aardig wat beschikbaar. Gereviseerde producten zijn producten die door consumenten om uiteenlopende redenen geretourneerd zijn. Apple heeft de tablets gecontroleerd, waar nodig onderdelen vervangen en garandeert dan ook een perfecte werking. Je krijgt daarbij standaard 1 jaar garantie. Momenteel is het aantal gereviseerde modellen nog groot maar het aanbod is beperkt dus je moet er snel bij zijn mocht je een iPad tegen een aantrekkelijke prijs willen kopen. Alle gereviseerde modellen vind je in de Apple Store. Links onderaan de pagina vind je een link naar het overzicht van alle actiemodellen.

De kans is groot dat Apple hiermee de komst van een derde generatie iPads voorbereid. De iPad 3 zou volgens de laatste geruchten op 7 maart gepresenteerd moeten worden.

Bron: iPadclub

Reacties (1)