Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #21

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2012, 13:08 CategorieAndroid

Het is weer dinsdag en dus tijd voor de enige echte podcast over tablets. Samen met Sam bespreek ik elke dinsdag de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze keer hebben een ingestuurd item over twee interessante applicaties.

Deze week bespreken we onder meer de definitie van budget tablets, besturingssystemen van budget tablets en de eerste Yarvik budget tablet met Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Daarnaast hebben we een korte eerste indruk van de HP Slate 2 Windows 7 tablet en de Yarbik TAB260 Android tablet. Ook bespreken we mogelijke nieuwe tablets van Samsung en ASUS tijdens MWC 2012 en beantwoorden we twee interessante vragen van luisteraars.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

 • Delen:

Reacties

 1. Tom
  07 februari, 2012 om 20:08

  Link werkt niet.

  • Martijn
   07 februari, 2012 om 20:14

   Hoi Tom,
   Welke link bedoel je?

   • Sam
    07 februari, 2012 om 22:45

    Ik denk dat Tom de iTunes link bedoeld. Die werkt inderdaad niet goed en moet nog geupdatet worden binnen iTunes. Ik wou dat ik dat beter begreep en het updaten sneller ging :)

  • Martijn
   08 februari, 2012 om 0:20

   Link werkt weer!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.