Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #22

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2012, 14:50 CategorieAndroid

In plaats van dinsdag voorlopig op maandag, maar nog steeds een wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Daarnaast bespreekt Nathan weer een paar interessante applicaties

Deze week bespreken we onder meer de preview van de ASUS Eee Pad Transformer Prime en de Samsung Galaxy Note en bespreken we Sam’s review van de HP Slate 2 tablet met Windows 7. Daarnaast kijken we naar Windows 8 en de verschillende processors, hebben we het over Google Chrome voor Android 4.0 en bespreken we kort de Spark tablet met Linux als besturingssysteem.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.