Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Podcast: Deze Week in Tablets #23

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2012, 19:10 CategorieAndroid

Het is weer maandag dus is het tijd voor wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Daarnaast bespreekt Nathan weer een paar interessante applicaties.

Deze week bespreken we onder meer de reviews van de ASUS Eee Pad Transformer Prime, de Samsung Galaxy Note en de Yarvik TAB260 budget tablet. Daarnaast kijken we naar het nieuwe logo voor Windows 8, de verschillende tablets die Samsung al op de markt gebracht heeft, de rechtszaak tussen Apple en Proview en de komst van Android 5.0 Jellybean.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.