Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Preview: Samsung Galaxy Tab 7.7

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2012, 18:07 CategorieHardware

Samsung zet dit jaar fors in op het 7 inch segment. Zo heeft de fabrikant een ‘budget’ Galaxy Tab 2 gelanceerd en een Galaxy Tab 7.0 Plus gericht op zakelijke klanten. Natuurlijk hoort er ook een high-end 7 inch model in het assortiment en deze is gelanceerd in de vorm van de Galaxy Tab 7.7. Inmiddels heb ik de tablet ter review ontvangen en in dit artikel vind je een preview en unboxing.

De Samsung Galaxy Tab 7.7 is zowel qua display als qua snelheid een van de betere modellen. Zo beschikt de tablet over een 7.7 inch super AMOLED display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. De hoge resolutie in combinatie met AMOLED moet zorgen voor een hoog contrast, diepe zwartwaarden en een zeer scherpe weergave. Verder beschikt de tablet over een krachtige 1.4GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader en een 3 megapixel camera aan de achterzijde. Qua software wordt de Galaxy Tab 7.7 standaard geleverd met Android 3.2 Honeycomb maar Samsung heeft al aangegeven binnenkort een Android 4.0 Ice Cream Sandwich update uit te rollen. Alle specificaties en het laatste nieuws vind je op de productpagina.

Mocht je vragen hebben over de Galaxy Tab 7.7 of graag iets terugzien in de volledige review, laat het dan onder dit artikel in een reactie weten.

Hieronder vind je de meest actuele prijzen. Momenteel is nagenoeg alleen de Galaxy Tab 7.7 16GB 3G versie in de Nederlandse winkels te vinden. • Delen:

Reacties

 1. Woout
  24 februari, 2012 om 19:51

  In dat overzicht menu of hoe dat ook heet is het alles behalve smooth, valt me erg tegen..
  Het is wel een heel mooi schermgrootte, samsung zo zich alleen moeten gaan focussen op dit model en die andere 35+ laten vallen.

  • T.A Blet
   24 februari, 2012 om 20:49

   Inderdaad zeg!
   Dat zag er echt niet goed uit, wat een lag.

 2. sam
  24 februari, 2012 om 22:17

  Ja er is regelmatig toch wel wat lag, al is het ook weer lang niet altijd. Smooth is het dus nog niet helemaal. Ik noemde het op Google+ vanmiddag al de 3.2 lag, en dat er hopelijk met 4.0 verbetering komt. Maar dat is dus een typische Android ervaring: Hopen dat de volgende versie beter is, maar wanneer je die nieuwe versie krijgt is onduidelijk.

  Ook bij dit apparaat koop je weer die belofte, nu is het een leuk apparaat maar met de volgende versie (4.0) is het beter.

 3. Antoineboom
  25 februari, 2012 om 12:25

  Heb zelf inmiddels de 7.7, ben bijzonder onder de indruk van prestaties en scherm. Jammer wel dat cam geen digi-zoom heeft; had ik standaard wel verwacht, zoals oo GS9000i en dergelijke…

 4. mo
  26 februari, 2012 om 16:34

  Ook ik heb de 7.7. Merk niets van lag. Apparaat is geweldig. Prachtig scherp scherm; eindelijk. Goed en handig formaat. Heb ipad 2 verkocht. Alleen de aan/uit knop en volumeknop van de samsung zitten wat mij betreft op een onhandige plek. Soms raak ik een van deze knoppen ongewild aan. Mbt android, sommige apps crashen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.