Preview: Samsung Galaxy Tab 7.7

24 februari 2012 1 Minuut 5 Reacties
GALAXY-Tab-7-7-Samsung

Samsung zet dit jaar fors in op het 7 inch segment. Zo heeft de fabrikant een 'budget' Galaxy Tab 2 gelanceerd en een Galaxy Tab 7.0 Plus gericht op zakelijke klanten. Natuurlijk hoort er ook een high-end 7 inch model in het assortiment en deze is gelanceerd in de vorm van de Galaxy Tab 7.7. Inmiddels heb ik de tablet ter review ontvangen en in dit artikel vind je een preview en unboxing.

De Samsung Galaxy Tab 7.7 is zowel qua display als qua snelheid een van de betere modellen. Zo beschikt de tablet over een 7.7 inch super AMOLED display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. De hoge resolutie in combinatie met AMOLED moet zorgen voor een hoog contrast, diepe zwartwaarden en een zeer scherpe weergave. Verder beschikt de tablet over een krachtige 1.4GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader en een 3 megapixel camera aan de achterzijde. Qua software wordt de Galaxy Tab 7.7 standaard geleverd met Android 3.2 Honeycomb maar Samsung heeft al aangegeven binnenkort een Android 4.0 Ice Cream Sandwich update uit te rollen. Alle specificaties en het laatste nieuws vind je op de productpagina.

Mocht je vragen hebben over de Galaxy Tab 7.7 of graag iets terugzien in de volledige review, laat het dan onder dit artikel in een reactie weten.

Hieronder vind je de meest actuele prijzen. Momenteel is nagenoeg alleen de Galaxy Tab 7.7 16GB 3G versie in de Nederlandse winkels te vinden.

Reacties (5)