Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 10.1 gespot op MWC banners

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2012, 12:16 CategorieHardware

Nadat Samsung vanmorgen de nieuwe Galaxy Tab 2 (10.1) aankondigde is er vandaag ook bewijs gespot voor de komst van een heuse Galaxy Note 10.1. Eerder doken er al berichten op die aantoonden dat Samsung wellicht met een 10.1inch versie van de succesvolle Galaxy Note zou komen en banners op het MWC 2012 onthullen nu dat we de tablet deze week kunnen verwachten.

Zweedse blogger Anders Frick spotte vandaag grote banners in en rondom het Fira de Barcelona conferentiecentrum waarop duidelijk een Galaxy Note 10.1 te zien is. Deze tablet zal geoptimaliseerd zijn voor het werken met de S-Pen stylus, welke in het design verwerkt zal zijn. De S-Pen stylus verscheen eerder samen met de Galaxy Note, een 5.3 inch tablet / smartphone die ideaal is voor onder meer het maken van notities en bewerken van foto’s.  Samsung gaf eerder al aan dat de stylus functie ook geschikt zou zijn voor grootformaat tablets en dat we wellicht in de toekomst tablets met de S-Pen zouden kunnen gaan zien.

De Galaxy Note 10.1 zal waarschijnlijk beschikken over Android 4.0 Ice Cream Sandwich met de Samsung TouchWiz interface. Deze week zal Samsung de tablet officieel onthullen en krijgen we natuurlijk ook alle specificaties en informatie over de beschikbaarheid te horen. Benieuwd naar onze ervaringen met de S-Pen stylus? Bekijk dan de review van de Samsung Galaxy Note. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.