Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note krijgt Android 4.0 update dit kwartaal nog

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2012, 12:59 CategorieAndroid

Een van de meest aparte tablets die afgelopen jaar gelanceerd is, is de Samsung Galaxy Note. Apart omdat het voor sommigen een tablet is en voor anderen een smartphone. De Galaxy Note bevat alle features van een smartphone maar heeft een 5.3 inch display dat sterk richting een tablet neigt. Ook beschikt de Note over Android 2.3 wat geoptimaliseerd is voor smartphones, maar hier komt binnenkort verandering in.

Samsung Noorwegen heeft op haar Facebook pagina laten weten dat de Galaxy Note dit kwartaal nog voorzien zal worden van een Android 4.0 Ice Cream Sandwich update, welke geoptimaliseerd is voor zowel smartphones als tablets. Sommige gebruikers klagen over het feit dat het allemaal zo lang duurt bij Samsung maar, in tegenstelling tot merken als ASUS en Acer, moet Samsung ook de TouchWiz interface integreren in Android 4.0 en hetzelfde geldt voor de S-Pen stylus functie van de Note.

Overigens krijgen we begin volgende week een Galaxy Note binnen en gaan we eens dieper in op het verschil tussen de smartphone en tablet. Is de Galaxy Note nu een tablet of is het een smartphone en wat zijn de belangrijkste argumenten om de Galaxy Note wel of niet te kopen? Hou de website dus in de gaten voor een volledige review.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.