Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab 7.7 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2012, 15:35 CategorieHardware

Afgelopen september presenteerde Samsung haar eerste tablet voorzien van een Super AMOLED Plus display in de vorm van de Galaxy Tab 7.7. Het heeft even geduurd maar inmiddels is deze 7.7 inch high-end tablet ook te koop bij verschillende Nederlandse winkels.

De Galaxy Tab 7.7 beschikt onder meer over een 7.7 inch Super AMOLED Plus display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een krachtige 1.4GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, Wifi, Bluetooth, een microSD card reader, optioneel 3G, een 3 megapixel camera aan de achterzijde en een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde. Het Super AMOLED display moet zorgen voor wijde kijkhoeken, een hoog contrast en een extreem scherpe en dynamische weergave.

Qua software beschikt de tablet over Android 3.2 Honeycomb met daar overheen Samsung’s eigen TouchWiz interface voor een optimale bediening en toegang tot verschillende ‘hubs’ van Samsung, waaronder de Social Hub en de Music Hub. Samsung heeft al laten weten dat de Galaxy Tab 7.7 binnenkort voorzien wordt van een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Galaxy Tab 7.7 kopen

De Galaxy Tab 7.7 zou gelanceerd worden in een 16GB, 32GB en 64GB variant met daarbij nog de keuze tussen een Wifi-only en een Wifi + 3G model. De meeste winkels die de tablet momenteel op voorraad hebben bieden alleen de 16GB Wifi + 3G versie aan voor een prijs die ligt tussen de 559 euro en 599 euro. Winkels die deze variant aanbieden zijn onder meer Wehkamp (goedkoopst), Mycom, Bestekeus en Tabletcenter. Mocht je een 16GB Wifi-only model willen kun je terecht bij Bestekeus.

Bekijk alle specificaties en de meest recente nieuwtjes en video’s van de Galaxy Tab 7.7 op de productpagina. • Delen:

Reacties

 1. Ed
  22 februari, 2012 om 11:42

  Op de Galaxy Tab 7.7 die in Nederland verkrijgbaar is zit GEEN infrarood zender.

  • Martijn
   22 februari, 2012 om 11:46

   Dank voor de update! Je hebt gelijk, NL model zonder infrarood.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.