Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony verlaagt prijs Tablet S

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2012, 18:24 CategorieHardware

In de VS ging er onlangs 100 dollar van de prijs van de Sony Tablet S af en ook in Nederland heeft Sony de prijs de afgelopen weken stilletjes naar beneden bijgesteld. Vandaag laat de fabrikant weten nog eens 30 euro van de adviesprijs van de Tablet S af te halen. Het 16GB Wifi-only model had bij de lancering nog een adviesprijs van 479 euro maar is inmiddels te koop voor een prijs van 399 euro.

Uit reacties van winkels en uit pageviews op de website kunnen we concluderen dat de Sony tablets (nog) geen groot succes zijn. Waarschijnlijk met als reden de verkopen een boost te geven heeft Sony alle varianten van de Tablet S in prijs verlaagd. Het 16GB Wifi-only model is gezakt naar 399 euro en het 32GB Wifi-only model is gezakt van 579 euro bij de lancering tot momenteel 499 euro. Het 16GB Wifi + 3G model is inmiddels te koop voor een adviesprijs van 518,99 euro. Mocht je de tablet via de webshop van Sony bestellen krijg je er een gratis gravering bij en bij de 3G variant krijg je ook nog een gratis T-Mobile prepaid SIM ter waarde van 10 euro.

De Sony Tablet S is al een tijdje op de Nederlandse markt te vinden. De Sony Tablet P, een tablet met twee 5.5 inch displays die je dicht kunt klappen, is onlangs pas in Nederland gelanceerd. Deze tablet wordt in één variant geleverd; een model met 3G module en 4GB aan intern opslaggeheugen. De Tablet P heeft een adviesprijs van 599 euro. Beide Sony tablets draaien momenteel nog op Android 3.2 Honeycomb maar Sony heeft al laten weten binnen niet al te lange tijd een Android 4.0 Ice Cream Sandwich update uit te rollen.

Benieuwd naar onze ervaringen met de Sony Tablet S? Bekijk dan de uitgebreide review.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.