Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba AT200 tablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2012, 20:08 CategorieHardware

Hij is een aantal maanden geleden al aangekondigd en verscheen vorig jaar kort al even in de Nederlandse winkels maar vanaf nu kunnen we ook in Nederland naar de winkel voor de (voorlopig) dunste tablet 10.1 inch tablet ter wereld, de Toshiba AT200. De tablet heeft namelijk een profiel van maar 7.7 millimeter.

De Toshiba AT200 is de opvolger van de AT100 welke nooit een succes is geworden in Nederland. De AT200 is qua uiterlijk flink verbeterd en dus een stuk slanker en lichter. Verder beschikt de tablet over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een TI 1.2GHz dual-core processor, een 5 megapixel camera aan de achterzijde met LED flitser, een 2 megapixel camera aan de voorzijde voor videogesprekken, Bluetooth, Wifi, een microUSB aansluiting, een miniHDMI poort, een microSD card reader en 1GB aan werkgeheugen. Qua software beschikt de tablet over Android 3.2 Honeycomb maar Toshiba heeft al aangegeven binnenkort een Android 4.0 Ice Cream Sandwich update uit te zullen rollen.

Momenteel is in Nederland alleen de 16GB Wifi-only variant te koop. Onder meer Tabletcenter, Expert en Alternate verkopen de Toshiba AT200 op dit moment voor een prijs van 479,00 euro. Of er later dit jaar versies met meer geheugen of 3G gelanceerd worden is nog niet bekend. Alle specificaties van de AT200 en de laatste nieuwtjes vind je op de productpagina.

 • Delen:

Reacties

 1. Hub Steins
  03 maart, 2012 om 11:46

  Hallo,
  Ik ben van plan een Toshiba tablet met Wifi te kopen.
  Ik vraag me af of je gebruik kunt maken van de aangeboden Apps.
  Moet je hiervoor geen abonnement hebben?
  Ik heb ook gelezen dat er naar een telefoonnummer werd gevraagd als je een App wilde downloaden, maar dat heb je immers niet als je geen 3G tablet hebt met aboonement.

  Dank

  • Martijn
   03 maart, 2012 om 12:00

   Voor apps heb je geen abonnement nodig. Je kunt gewoon een account aanmaken in de Android Market en zo apps downloaden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.