Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba toont 7.7 inch tablet met AMOLED display

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2012, 18:00 CategorieHardware

Hoewel het Mobile World Congress vooral gaat over producten die we binnenkort in de winkels kunnen verwachten duiken er hier en daar ook wat prototypes of producten zonder lanceerdatum op. Tijdens de CES 2012 in januari werd er al een 7.7 inch Toshiba tablet achter glas gespot en vandaag verscheen het model tijdens het MWC 2012.

De website Laptop Magazine kwam de (waarschijnlijk) AT270 tablet in de showroom van NVIDIA, de fabrikant van de quad-core Tegra 3 processor. Maar, de quad-core processor is niet het enige interessante van de Toshiba tablet. Zo zou de tablet beschikken over een AMOLED display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en een zeer strak en slank design. Wat natuurlijk meteen opviel was de dynamiek van het contrastrijke en vooral ook scherpe display. Wellicht dat deze specs je aan een andere tablet doen denken. De onlangs gelanceerde Samsung Galaxy Tab 7.7 beschikt namelijk ook over een 7.7 inch AMOLED display.

Het design zou een stuk aantrekkelijker zijn dan de AT100 tablet die Toshiba vorig jaar lanceerde. Qua besturingssysteem zou de Toshiba tablet draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Of en wanneer deze tablet op de markt verschijnt is niet bekend. Toshiba heeft het model zelf ook nog niet officieel aangekondigd.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.