Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

UPC komt met mobiel internet voor tablets, vanaf gratis

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2012, 11:42 CategorieProviders en netwerken

Na in juni vorig jaar mobiel internet gelanceerd te hebben voor zakelijke klanten is het vanaf vandaag ook mogelijk voor consumenten om een mobiel internet abonnement af te sluiten bij UPC. Voor bestaande klanten met een Alles-in-1 pakket van UPC is er zelfs een gratis abonnement waarbij je een bundel van 50MB per maand krijgt.

Deze bundel is ook te gebruiken door UPC klanten zonder Alles-in-1 pakket maar dan krijg je geen 50MB gratis, betaal je 0,05 euro per MB en kun je het abonnement maandelijks opzeggen. Wel zitten er eenmalige kosten van 10,00 euro aan verbonden voor het activeren van het abonnement. Daarnaast heeft UPC nog twee abonnementen waarbij het ook voordeliger is wanneer je een Alles-in-1 pakket van de provider hebt.

Voor 15,00 euro per maand krijg je 500MB aan dataverkeer (750MB wanneer je een Alles-in-1 pakket hebt), en voor 25,00 euro krijg je 2000MB (3000MB wanneer je een Alles-in-1 pakket hebt). Aan deze abonnementen zijn geen eenmalige kosten verbonden en je krijgt een gratis USB modem en SIM-kaart. Buiten de bundel kost het gebruik 0,05 euro per MB. UPC gebruikt het netwerk Vodafone met een maximale snelheid van 14,4 Mbps. Bekijk alle abonnementen voor mobiel internet van UPC op deze pagina.

Afgelopen jaar lanceerde UPC eenzelfde dienst voor zakelijke klanten. Alle tarieven hiervan vind je in dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.