Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic komt met ViewPad G70 Android 4.0 tablet

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2012, 10:58 CategorieHardware

Nu merken als Yarvik en Archos hun eerste Android 4.0 tablets aangekondigd hebben kan ViewSonic natuurlijk niet achterblijven. Volgens een bron van Pocket-lint.com zal de fabrikant tijdens het Mobile World Congres volgende week de nieuwe ViewPad G70 tablet met Android 4.0 Ice Cream Sandwich tonen.

De ViewPad G70 zou onder meer beschikken over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een mini HDMI aansluiting, een microUSB en een MiniUSB poort, een 2 megapixel camera aan de achterzijde, een webcam aan de voorzijde, een microSD card reader, 4GB aan opslaggeheugen en 1GB aan werkgeheugen. De processor is niet bekend maar kijkend naar Android 4.0 is dit waarschijnlijk een dual-core variant. Volgens de bronnen moet de ViewPad G70 ultralicht zijn en daarbij zou de tablet officieel gecertificeerd worden door Google. Dit laatste houdt in dat je toegang krijgt tot de Google applicaties en de Android Market, een grootpluspunt voor budget tablets.

Net als bij eerder gelanceerde tablets zal ViewSonic voor de ViewPad G70 ook weer gebruikmaken van de ViewScene 3D interface. Benieuwd naar deze 3D interface? Bekijk dan de review van de ViewPad 10e tablet. Prijs en beschikbaarheid van de ViewPad G70 zijn nog niet bekend maar online is al een prijs opgedoken van 350 dollar (zo’n 264 euro).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.