Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ViewSonic lanceert ViewPad E100 tablet met Android 4.0

Geschreven door
Geplaatst op29 februari 2012, 13:31 CategorieHardware

ViewSonic heeft eerder deze week twee 7 inch tablets met Android 4.0 Ice Cream Sandwich gepresenteerd maar daar houdt het niet bij op. De fabrikant komt namelijk ook met een 9.7 inch versie die nogal doet denken aan de iPad. De ViewPad E100 beschikt onder meer over een LED IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een capacitief touchscreen en een 4:3 aspect ratio.

Verder beschikt de ViewPad E100 over een 1GHz processor, 1GB aan werkgeheugen, een microSD card reader, Wifi, Bluetooth 3.0, een USB aansluiting en een HDMI uitgang.De tablet weegt 620 gram en is 9,1mm dik. Qua besturingssysteem krijg je Android 4.0 Ice Cream Sandwich met daar overheen de ViewScene 3D interface. De ViewPad E100 zal voor ongeveer 300 euro op de markt verschijnen (Wifi-only) en de 3G versie zal net onder de 400 euro vallen. De tablets worden eind tweede kwartaal verwacht.

ViewSonic komt later dit jaar ook met een ViewPad G100. De specificaties van dit model zijn nog niet volledig bekendgemaakt maar de tablet krijgt in ieder geval een Google certificering mee waardoor je toegang krijgt tot Google applicaties zoals de Android Market.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.