Weer informatie over iPad 3 hardware en lanceerdatum opgedoken

09 februari 2012 1 Minuut 1 Reacties
ipad2-bigger

Het kan niet lang meer duren voordat Apple met een opvolger komt van de iPad 2. Wat de naam gaat zijn is afhankelijk van met wie je praat. Sommigen denken dat het om de iPad 3 gaat, anderen denken aan een iPad 2S of een iPad HD. Nu we dichterbij de verwachte lanceerdatum komen wordt de stroom aan geruchten steeds sterker.

Het kan niet lang meer duren voordat Apple met een opvolger komt van de

Zowel 9to5Mac als TheVerge hebben vandaag een foto geplaatst van wat de casing van de nieuwe iPad zou moeten zijn. De afbeelding zou aantonen dat de nieuwe iPad grotendeels vergelijkbaar is met de iPad 2 (iPad 2 links en iPad 3 rechts), alleen is er meer ruimte gemaakt voor een grotere batterij, worden er nieuwe camera’s gebruikt en is de tablet voorzien van een ander display. Bronnen van TheVerge weten verder te melden dat de tablet ondanks dat fysieke gelijkenis met de iPad 2 voorzien zal zijn van een Retina resolutie display (2.048 bij 1.536 pixels) maar dat de processor niet over vier kernen (quad-core) zal beschikken.

Kortom, weer genoeg interessant materiaal om te speculeren want zeker weten doen we helaas helemaal niks. Het wordt tijd dat Apple wat uitnodigingen de deur uit doet zodat we ons in ieder geval ergens op kunnen richten.

Reacties (1)