Welke Samsung tablets krijgen een Android 4.0 ICS update?

20 februari 2012 1 Minuut 1 Reacties
Samsung-line-up

Nu Android 4.0 Ice Cream Sandwich al een tijdje geleden officieel gelanceerd is worden veel gebruikers ongeduldig over wanneer de update nou voor bepaalde tablets verschijnt. Wellicht belangrijker nog is de vraag of er wel een update naar Android 4.0 verschijnt voor je tablet. We zetten alle tablets van Samsung met wel of geen update even op een rij zodat het duidelijk is.

Er zijn een aantal tablets die met zekerheid een Android 4.0 update krijgen alleen is nog niet bekendgemaakt wanneer deze update uitgerold wordt. Alleen van de Galaxy Note is bekend dat de update dit kwartaal nog uitgerold zal worden. Daarnaast heeft Samsung onlangs de Galaxy Tab 2 (7.0) gelanceerd welke vanuit de winkel voorzien zal worden van Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Alleen van de originele Galaxy Tab 7 weten we nu dat deze geen update zal krijgen. Hieronder vind je de complete lijst.

Samsung tablets standaard uitgerust met Android 4.0

Samsung Galaxy Tab 2 (nog niet verschenen)

Samsung tablets standaard met Android 4.0 update in Q1

Samsung Galaxy Note

Samsung tablets met Android 4.0 update in de toekomst

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 8.9
Samsung Galaxy Tab 7.7
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus

Welke tablets missen we?

Zoals gezegd hoeven bezitters van de originele 7 inch Galaxy Tab niet te wachten op een Android 4.0 update. Eerder gingen er nog geruchten over een zogenaamd Value Pack voor deze tablet maar de kans is klein dat dit gaat gebeuren. Verder zien we alleen de Galaxy Tab 10.1V, de tablet die onder naam van Vodafone uitgebracht werd, nog niet terug. De software update hiervoor is niet alleen afhankelijk van Samsung maar ook van Google en Vodafone.

Reacties (1)