Winkelketen Clove legt verkopen ASUS Transformer Prime stil

03 februari 2012 1 Minuut 14 Reacties
transformer-prime

De Eee Pad Transformer Prime bezorgt ASUS de laatste tijd heel wat kopzorgen. Nu heeft de Engelse retailer Clove besloten de verkopen van de populaire Transformer Prime tablet voorlopig stil te leggen en alle geplaatste orders te annuleren. Reden hiervoor is dat de apparaten volgens de winkel niet presteren naar de standaard die je tegenwoordig mag verwachten.

Op het officiële blog laat de winkel weten dat voorlopig alle verkopen van de Transformer Prime stilgelegd worden. De tablet zal eerst uitgebreid getest gaan worden voordat de verkopen hervat worden. Het gaat hier natuurlijk om de welbekende Wifi en GPS problemen waar veel gebruikers over klagen. Deze actie is nogal opvallend aangezien ASUS UK eerder deze maand zo goed als verzekerde dat de Engelse modellen geen last hebben van de Wifi problemen. ASUS UK reageert ook nu weer wat skeptisch op de problemen door te zeggen dat de fabrikant niet op de hoogte is van welke problemen dan ook en dat alle claims van derden over de kwaliteit ASUS producten verworpen worden. Kortom, zoek het maar uit lieve klanten..

Dit is natuurlijk een zeer zwakke en teleurstellende reactie van ASUS. Het zijn namelijk je klanten waar je tegen praat en die de problemen ondervinden. Overigens heeft ASUS Benelux eerder deze maand ook laten weten dat er geen Wifi problemen zouden moeten opduiken bij Nederlandse modellen. Ondanks deze uitspraak blijven een groot aantal Nederlandse gebruikers van de Transformer Prime klagen over vooral het zeer slechte Wifi bereik en signaal. Wel gaf ASUS Benelux aan dat consumenten altijd terecht kunnen bij de winkel of ASUS om het geld van de aankoop terug te vragen.

Bron: Android Community

Reacties (14)