Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ZTE brengt 7 inch en 10 inch quad-core tablets naar Europa

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2012, 18:19 CategorieHardware

ZTE is in Nederland niet zo bekend maar de Chinese fabrikant heeft al aardig wat tablets op de markt gebracht, vooral buiten Europa. Toch wil ZTE nu ook Europa gaan veroveren en wel met een 7 inch en een 10.1 inch tablet die beiden voorzien zijn van NVIDIA’s Tegra 3 quad-core processor.

ZTE heeft de tablets in een persbericht onthuld maar doet er qua specificaties nog wat geheimzinnig over. Tijdens een persconferentie op het Mobile World Congress werd wat meer informatie vrijgegeven. Zo het 10 inch model de naam ZTE PF 100 dragen en onder meer beschikken over een 1.5GHz Tegra 3 processor, een resolutie van 1.280 bij 768 pixels, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, optioneel 3G en een 5 megapixel camera. De 7 inch ZTE T98 zou over dezelfde processor en resolutie beschikken maar dan voorzien zijn van een 7 inch display.

Daarnaast werden er tijdens de persconferentie nog twee andere modellen (V9S en V96) genoemd die beschikken over een dual-core Qualcomm processor. De V96 beschikt verder over 4G/LTE ondersteuning en een kloksnelheid van 1.7GHz, terwijl de V9S beschikt over een een kloksnelheid van 1.2GHz. Alle modellen behalve de V9S draaien op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Het is nog niet duidelijk wanneer de tablet naar Europa komen en of ze dan ook in Nederland zullen verschijnen.

Bron: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.