Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer komt met Iconia Tab 8200 budget tablet

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2012, 11:28 CategorieHardware

Wie dacht dat de onlangs gelanceerde Iconia Tab A200 (hierboven afgebeeld) een budget tablet is heeft het mis. Acer heeft namelijk plannen voor een echte budget tablet waarbij alle onnodige features en functies geschrapt zijn en er puur een simpele tablet overblijft. De tablet zou voorlopig de naam Iconia Tab 8200 dragen.

Tijdens het Mobile World Congress 2012 in Barcelona bevestigde Acer de komst van de Iconia Tab 8200 tegenover Techradar. De tablet zou binnen enkele weken al op de markt moeten verschijnen en voorzien zijn van een 10.1 inch display. Verder moet de tablet beschikken over een respectabele 1.5GHz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, 32GB aan intern opslaggeheugen, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een camera op de voorzijde voor videogesprekken en een microSD card reader. Op het eerste gezicht is het verschil met de Iconia Tab A200 dus minimaal.

De Iconia Tab A200 had al geen camera aan de achterzijde maar was ook niet voorzien van een HDMI aansluiting. Waar het grote verschil in gaat zitten is ook voor mij nog de grote vraag maar de prijs zou in ieder geval zo’n 100 euro lager moeten liggen dan de 379 euro die je moet betalen voor de Iconia Tab A200.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.