Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon komt dit jaar nog met drie nieuwe Kindle Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2012, 17:42 CategorieAndroid

Na het succes van de Kindle Fire tablet wil Amazon haar tablet line-up snel uitbreiden. Volgens een Taiwanese website heeft Amazon al diverse orders geplaatst bij leveranciers voor de productie van maar liefst drie modellen; twee 7 inch tablets en een 8.9 inch tablet. De tablets zouden gericht zijn op respectievelijk de low-end, mid-end en high-end markt.

Het low-end 7 inch model zou volgens de website een resolutie van 1.024 bij 600 pixels krijgen, het mid-end 7 inch model krijgt een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en het high-end model zou zelfs een Full HD display van 1.920 bij 1.200 pixels krijgen. Waarschijnlijk worden de nieuwe modellen ook weer uitgerust met Amazon’s gemodificeerde Android besturingssysteem met complete integratie van de Amazon online winkels. 

Met de Kindle Fire tablet concurreerde Amazon vooral op het gebied van prijs. De 7 inch tablet kon voor 199 dollar in de markt gezet worden aangezien consumenten voor het kopen van applicaties, muziek, films en e-books alleen bij Amazon terecht kunnen en hier de winst uit wordt gehaald. De nieuwe tablets zullen van hetzelfde concept gebruikmaken maar de twee hogere modellen moeten zich ook op het gebied van specificaties gaan onderscheiden. Helaas is er afgezien van de schermresoluties en afmetingen nog niks bekend over de nieuwe tablets.

Bron: Cens

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.