Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 4.0 update voor Archos G9 tablets nu beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2012, 18:34 CategorieAndroid

Archos heeft vandaag bekendgemaakt dat de Android 4.0 Ice Cream Sandwich update voor de 101 G9 en 80 G9 tablets inmiddels te downloaden is. De versie van Android is 4.0.3 en kan Over The Air (OTA) gedownload worden door in het notificatiescherm van de tablet rechtsonder op de letter A te klikken.

De update brengt onder meer videoweergave  in 1080p kwaliteit en het automatisch downloaden van beschrijvingen en ondertitels voor films en TV programma’s. Daarnaast wissel je draadloos bestanden uit tussen je tablet en computer of TV met DLNA, kun je 3D video’s weergeven dankzij de ondersteuning van MKV3D-bestanden en biedt de update een verbeterde bestandsmanager met volledige ondersteuning voor ‘drag-and-drop’ en Ethernet USB-dongels. De Archos afstandsbedieningsapplicatie stelt je in staat je tablet te besturen met elk ander Android apparaat.

Natuurlijk is dat niet alles want Android 4.0 moet ook gewoon meer snelheid brengen voor een betere multitask-ervaring, uitgebreidere notificaties, aanpasbare homeschermen, in grootte verstelbare widgets en een verbeterde social media integratie.

Mocht je Android 4.0 op je Archos 80 G9 of 101 G9 tablet geïnstalleerd hebben, deel dan hieronder je ervaringen. • Delen:

Reacties

 1. A.H.Knol
  12 maart, 2012 om 20:38

  Heb een Archos 80 8 GB,update naar android 4.0 is een ellende. YouTube en internet is erg traag geworden of werken helemaal niet.Ik wil graag terug naar 3.2 Honeycomb,maar hoe?

  • Martijn
   13 maart, 2012 om 1:19

   Ik denk helaas niet dat dat mogelijk is, tenzij je een custom ROM opzoekt. Fabrikanten zeggen er vaak bij dat updates niet teruggedraaid kunnen worden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.