Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 6.0 Key Lime Pie na Android 5.0 Jelly Bean?

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2012, 16:04 CategorieAndroid

Hoewel Android 4.0 Ice Cream Sandwich nog nauwelijks uitgerold wordt naar tablets wordt er al veel gesproken over de opvolger. Dat Google de volgende versie van Android de naam Jelly Bean gaat meegeven en 5.0 als versienummer heeft is inmiddels wel duidelijk. Ondanks dat we hier nog niks over weten gaan er al geruchten over Android 6.0.

The Verge heeft namelijk van een betrouwbare bron vernomen dat Android 6.0 de naam Key Lime Pie zal dragen, voortbordurend op de traditie om verschillende versies van het besturingssysteem te vernoemen naar zoetigheden of toetjes. Daarbij moet het ook nog eens op alfabet. De eerste versie van Android Donut en de laatst gelanceerd versie is Android Ice Cream Sandwich. Daarop volgend komt Android Jelly Bean en zoekend naar een versie met een K kwam men al snel op Key Lime Pie uit.

Dit is dan ook het enige wat we van deze versie weten momenteel. Android 5.0 Jelly Bean wordt ergens in de herfst verwacht. Google gaf onlangs nog aan elk jaar een grote update uit te willen rollen dus Android 6.0 Key Lime Pie kunnen we waarschijnlijk in de herfst van 2013 verwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.