Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt ook iPhoto naar de iPad

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2012, 22:32 CategorieApple

Apple heeft niet alleen een nieuwe iPad gepresenteerd maar ook een applicatie die tot heden niet op de tablet te gebruiken was; iPhoto. Naast dat iPhoto op de iPad beschikbaar komt kunnen ook iPhone gebruikers de applicatie downloaden. iPhoto brengt een hele reeks aan mogelijkheden om meer uit je foto’s op je iPad te halen.

Met iPhoto voor de iPad kun je eenvoudig door al je foto’s bladeren, foto’s selecteren, foto’s groeperen en foto’s bewerken. Foto’s kunnen automatisch geoptimaliseerd worden maar je kunt ook zelf aan de slag. Er zijn verschillende functies aan iPhoto toegevoegd om iets in foto’s te tekenen, een filter te gebruiken, delen van een foto scherper te maken, rode ogen te verwijderen of de kleur bij te werken. Daarnaast introduceert iPhoto ‘Photo Journals’ waarmee je een soort dagboek kan maken, bestaande uit foto’s, locatie van foto’s, teksten, weerrapporten en meer. Dit dagboek is dan natuurlijk weer eenvoudig te delen van andere Apple producten.

Hands-on video iPhoto voor iPad

The Verge heeft kort al met iPhoto voor de iPad kunnen spelen en onderstaande hands-on video gemaakt.

Natuurlijk is iPhoto, net als alle andere applicaties binnen het iLife pakket, compleet geoptimaliseerd voor het Retina display van de nieuwe iPad. De iPhoto app is nu te downloaden in de App Store maar helaas alleen voor diegenen met een iPad 2, iPhone 4 of later model.

Lees alles over de nieuwe iPad in dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.