Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple komt met goedkope iPad 2 8GB en iPad Mini’

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2012, 12:10 CategorieApple

Dat Apple volgende week woensdag met een nieuwe iPad komt staat zo goed als vast, maar volgens recente geruchten zou het daar niet bij blijven. Apple zou namelijk naast een high-res iPad 3 ook een goedkoop model van de iPad 2 introduceren om de concurrentie in het budget segment aan te gaan.

Bronnen van het soms betrouwbare en soms niet betrouwbare Digitimes zouden vandaag hebben laten weten dat Apple volgende week een 8GB versie van de iPad 2 wil lanceren. Dit model moet een stuk goedkoper worden en zou de concurrentie moeten aangaan met de goedkopere Android tablets en toekomstige Windows 8 tablets. Of dit betekent dat de huidige 16GB, 32GB en 64GB modellen van de iPad 2 wel verdwijnen wordt uit het verhaal niet duidelijk. Naar verwachting komt de iPad 2 in ieder geval in 16GB en 32GB versies en beschikt deze over een Retina resolutie display en een betere processor.

Apple iPad Mini

Alsof dat nog niet genoeg is heeft Digitimes ook van bronnen bij toeleveranciers vernomen dat de al vaak genoemde iPad Mini, oftewel iPad met 7.85 inch display, ergens in het derde kwartaal in massaproductie zal gaan. Als dit waar blijkt te zijn zou de kleinere iPad op zijn vroegst rond de kerst of begin 2013 op de markt verschijnen. De 7.85 inch iPad zou volgens de bronnen een prijs krijgen die tussen de 249 en 299 dollar ligt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.