Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS is wellicht eerste fabrikant met Android 5.0 Jelly Bean updates

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2012, 12:23 CategorieBesturingssystemen

ASUS zou wel eens een van de eerste fabrikanten kunnen zijn die haar tablets zal voorzien van de volgende versie van het Android besturingssysteem, Android 5.0 Jelly Bean. In een gesprek met Techradar laat de Corporate Vice President van ASUS weten dat de fabrikant een zeer goede relatie heeft met Google en daarom is de kans groot de ASUS als eerste de Jelly Bean update uit mag rollen.

Dat de relatie tussen Google en ASUS sterk is hebben we al kunnen zien aan de snelle Android Honeycomb en Android Ice Cream Sandwich updates van de fabrikant. Ook was de Eee Pad Transformer Prime de eerste Android 4.0 Ice cream Sandwich tablet op de markt. Daarnaast zou Google volgens recente geruchten ASUS verkozen hebben als fabrikant van de zogenaamde ‘Google Nexus‘ tablet.

Of ASUS nu daadwerkelijk als eerste met een Jelly Bean update komt is nog maar de vraag maar wel lijkt tussen neus en lippen de naam van de volgende Android versie bevestigd zijn. Jelly Bean zou ergens in de helft gelanceerd moeten worden. Toch kan ik me voorstellen dat het voor veel tablet bezitters frustrerend is om nu al over Android 5.0 te praten terwijl er nog geduldig gewacht wordt op een Android 4.0 update voor de meeste tablets.

 • Delen:

Reacties

 1. Jack
  04 maart, 2012 om 14:30

  Idd, ik heb hier een galaxy s+ ( nog geen tablet, komt wel ) En ze doen moeilijk met dat android 4.0 over de oudere galaxy modellen :S En dan gaan ze nu al naar 5.0 terwijl android 4.0 nog amper loopt :S Dit is waarschijnlijk de reden om toch voor de Ipad (3) te gaan !

 2. Pino
  05 maart, 2012 om 13:46

  jelly beans opvolger Key Lime Pie, Gaat lekker zo :P

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.