Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Prime krijgt grote update met nieuwe features

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2012, 14:00 CategorieAndroid

ASUS heeft op haar wereldwijde Facebook pagina een nieuwe update voor de Eee Pad Transformer Prime aangekondigd die een hoop nieuwe features en functies moet brengen. Veel details geeft ASUS niet prijs maar volgens de fabrikant zijn het ‘awesome new features’. Op de Facebook pagina van ASUS Italia zijn al wel een aantal nieuwe functies verschenen die met de update komen.

De update moet onder meer notificatie management voor het lockscreen brengen waarmee je notificaties kunt bekijken en verwijderen en direct naar de betreffende applicatie kunt gaan. Ook de Face Unlock feature van Android 4.0 wordt na de update geactiveerd waardoor de tablet middels gezichtsherkenning te ontgrendelen is. ASUS rolt ook een nieuwe versie van de Vibe muziekbibliotheek uit met een vernieuwde interface en betere selectiemethoden. 

Volgens ASUS zijn veel van de nieuwe features een reactie op aanvragen die het bedrijf via Facebook gekregen heeft. Zo heeft ASUS compatibiliteit met USB naar LAN adapters toegevoegd, een verbeterd management voor de voorkeursinstelling in de browser om de mobiele of desktop versies van websites te bekijken en een uitgebreidere ondersteuning voor de HDMI output (Scale mode en Crop mode).

De internationale uitrol van de update zou gepland staan op 30 maart en ASUS Italia geeft aan dat de update vanaf vandaag al Over The Air verspreid wordt. Waarschijnlijk hoeven dus ook de Nederlandse bezitters van een Transformer Prime niet lang te wachten. Mocht je de update ontvangen hebben, laat even weten wat je ervaringen zijn.

Update: Inmiddels wordt de update ook in Nederland uitgerold.

Bron: Notebookitalia, Engadget

  • Delen:

Reacties

  1. rik
    31 maart, 2012 om 11:19

    Sinds een paar dagen heb ik de update. Op het eerste gezicht zie ik weinig verschillen. De gezichtsherkenningsfunctie kan ik niet ontdekken. Iemand enig idee?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.