Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De nieuwe iPad (3) in combinatie met abonnement kopen

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2012, 10:19 CategorieApple

Vanaf morgenavond (donderdag 22 maart 24.00) is de nieuwe iPad 3 in Nederland te koop bij de eerste winkels. De meesten onder ons zullen de nieuwe tablet waarschijnlijk los, zonder mobiel internet abonnement, aanschaffen maar net als bij de eerste twee generaties is het ook mogelijk de tablet tegen een aantrekkelijke prijs in combinatie met een abonnement te kopen.

Onderaan dit artikel vind je een overzicht van een groot aantal winkels die de nieuwe iPad met abonnement (gaan) verkopen. Helaas is van de meeste winkels nog niet helemaal duidelijk welke abonnementsvormen er aangeboden gaan worden maar naar verwachting zullen de prijzen op hetzelfde niveau liggen als van de iPad 2. Bij de duurdere abonnementen (denk aan 40-60 euro per maand) kun je dan een nieuwe iPad gratis bij je abonnement krijgen. Ook is het mogelijk de nieuwe iPad in combinatie met een prepaid pakket te bestellen, alleen is de korting die je vervolgens op de tablet krijgt minimaal (of zelfs niks).

Update: Inmiddels heeft Vodafone de abonnementen bekendgemaakt. Bekijk het overzicht hier.

Welke iPad moet je kopen?

Voordat je een keuze qua abonnement kunt maken moet je natuurlijk weten welke variant je wilt aanschaffen. Wil je een witte of een zwarte iPad en moet er naast Wifi ook 3G opzitten? Het klinkt misschien vreemd maar ook zonder 3G is de iPad in combinatie met abonnement te koop. Bij deze abonnementen krijg je dan ook een smartphone/telefoon.

De volgende vraag is hoeveel opslaggeheugen je nodig hebt. De introductie van het Retina display zorgt voor een extra overweging die je moet maken dus het is belangrijk hier even bij stil te staan. Lees dit artikel voor een advies over welke variant waarschijnlijk het meest geschikt voor je is. 

Waarom zou je een nieuwe iPad kopen?

Ben je nog niet overtuigd? Dan is het wellicht verstandig om nog even verder te lezen over wat de tablet te bieden heeft en wat de belangrijkste verschillen tussen de iPad en Android tablets zijn. Alle informatie over de iPad vind je in dit artikel en in dit overzicht kun je de iPad met de nieuwe tablets van Acer, ASUS en Samsung vergelijken.

iPad zonder abonnement kopen

Natuurlijk is het ook mogelijk de nieuwe tablet van Apple zonder abonnement te kopen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle winkels waar de iPad vanaf vrijdag 23 maart te koop is. Mocht je een losse nieuwe iPad met 3G module kopen kun je achteraf nog steeds een abonnement of prepaid pakket aanschaffen. Bekijk het abonnementen en prepaid overzicht voor meer informatie.

iPad met abonnement kopen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.