Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De nieuwe iPad vs. de iPad 2: Zie jij het verschil?

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2012, 12:37 CategorieNieuws

Een van de belangrijkste nieuwe features van de nieuwe iPad is het hoge resolutie Retina display, maar is het wel zo’n groot verschil met de iPad 2? Technisch gezien absoluut maar is het verschil ook meteen te zien? T3.com vroeg verschillende mensen die in de rij stonden voor de nieuwe iPad om de juiste tablet met Retina display aan te wijzen, met een opvallend resultaat.

  • Delen:

Reacties

  1. robin
    20 maart, 2012 om 13:26

    De meeste mensen gaan voor een nieuwe iPad maar ze kunnen zelf niet eens de nieuwste aanwijzen…lekker in de rij staan… Om vervolgens je iPad 7 a 8 uur op te laden om hem te kunnen gebruiken… En als je hem te lang gebruikt wordt ie te warm en schakelt die zichzelf uit… Handig ! Ik zou zeggen DOEN!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.