Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell lanceert Windows 8 tablet tegelijk met Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2012, 14:26 CategorieBesturingssystemen

Dell heeft tot op heden niet veel te zeggen in de tablet markt. De tablets die het bedrijf op de markt gebracht heeft zijn geen groot succes en zijn ook snel weer aan de kant geschoven. Toch betekent dit niet dat Dell geen vertrouwen meer heeft in deze markt. Windows 8 komt eraan en Dell wil hier maximaal van gaan profiteren.

In een interview met Bloomberg laat oprichter van Dell, Michael Dell, weten dat het bedrijf een van de eersten met een Windows 8 tablet zal zijn. De tablet zal niet gewoon snel na de Windows 8 lancering verschijnen maar tegelijkertijd. Zodra Windows 8 beschikbaar is voor de consument (en zakelijke gebruiker) zal de Dell Windows 8 tablet ook beschikbaar zijn. Om dit voor elkaar te krijgen werkt Dell nauw samen met Microsoft.

Volgens Michael Dell is er veel vraag naar een veilige Windows tablet die werkt met alle Windows applicaties en liggen de kansen dan ook vooral in de zakelijke markt. Dell zal overigens wel Android smartphones en tablet blijven maken maar wil de marktleider worden voor tablet met Windows 8.

Bron: Electronista

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.