Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #25

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2012, 15:01 CategorieAndroid

Het is weer maandag en dus tijd voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week geen Nathan met nieuws over apps maar voldoende interessante onderwerpen.

Ook deze week komen natuurlijk niet onder het geweld van het Mobile World Congress 2012 uit. Er zijn heel wat nieuwe dingen getoond en gelanceerd waaronder de Windows 8 Consumer Preview. Daarnaast hebben we een uitgebreide discussie over tablets die nu in de winkel liggen met Android 3.2 Honeycomb en dat update naar Android 4.0, bespreken we kort de geruchten over de komende iPad 3 (of iPad HD). 

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.