Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #26

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2012, 13:36 CategorieAndroid

Het is maandag en dus de start van een nieuwe week, maar ook een podcast met het belangrijkste nieuws van afgelopen week. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week kunnen we natuurlijk niet om de nieuwe iPad (of iPad 3) heen en bespreken we dan ook uitvoerig de nieuwste features en functies van het apparaat, en bovendien of de tablet weer kans van slagen heeft. Daarbij kijken we ook kort naar het Android besturingssysteem en Windows 8, en bespreken we de ASUS Padfone en het nieuwe Google Play concept.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.