Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #27

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2012, 13:05 CategorieAndroid

Net als elke maandag is er vandaag weer een gloednieuwe podcast waarin we het belangrijkste nieuws van afgelopen week bespreken. Samen met Sam bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen van afgelopen week. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

Deze week bespreken we natuurlijk uitvoerig de eerste reviews en Sam’s eigen eerste indrukken van de nieuwe iPad, hebben we het over de langzame uitrol van Android 4.0 Ice Cream Sandwich en kijken we naar de komst van een mogelijke Google (Nexus) tablet. Verder bespreken we de komst van Windows 8 dit jaar en de gevolgen voor het Android besturingssysteem.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Applicaties

Het App segment is deze week weer verzorgd door Nathan van Digimind.nl.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.