Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eenvoudig en snel je oude tablet online verkopen

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2012, 11:21 CategorieAndroid

Tablets zijn alweer een tijdje op de markt te vinden en de kans dat je wilt upgraden naar een nieuw model wordt dus ook steeds groter. Je kunt je tablet verkopen via een van de vele online marktplaatsen als Marktplaats en Speurders maar je kunt je tablet ook sneller en eenvoudiger verkopen via het recycle programma van CoolBlue.

CoolBlue is een winkelketen die zich focust op verschillende productgroepen waaronder tablets. De winkelketen heeft voor eigenaren van tablets een speciaal tablet recycling programma opgezet waarmee je snel en eenvoudig geld kunt krijgen voor je oude tablet. Hetzelfde geldt overigens voor je oude laptop, MP3 speler of mobiele telefoon. Let wel dat het bedrag dat je krijg lager is dan dat je via een Martkplaats of Speurders voor sommige tablets kunt krijgen. Het voordeel is dat je zeker en snel van je tablet af bent.

Het enige wat je hoeft te doen is naar deze pagina van CoolBlue gaan. Hier kun je aangeven welke tablet (of andere gadget) je hebt en vervolgens wordt de waarde van de tablet aangegeven. Zodra je hiermee akkoord bent kun je het proces afronden, je tablet opsturen en krijg je een waardebon van CoolBlue voor het bedrag dat je tablet waard is. Vanzelfsprekend moet de tablet wel in goede staat verkeren en volledig werken.

In het recycling programma kun je de meest populaire tablets verkopen, waaronder de iPad, Motorola Xoom, Samsng Galaxy Tabs en de BlackBerry PlayBook. De waardebon van CoolBlue is te besteden in een van de tientallen webshops van CoolBlue.

Voor het verkopen van je oude tablet ga je dus naar deze pagina, kies je de juiste tablet, stuur je de tablet op en krijg je een waardebon toegestuurd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.