Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPad 2 nu voor 399 euro te koop, alleen 16GB modellen

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2012, 1:28 CategorieApple

Zoals Apple tijdens de presentatie van de nieuwe iPad al aangaf wordt de iPad 2 in prijs verlaagd. Apple noemde een verlaging van 100 dollar maar in Europa komt dat neer op 80 euro. In de Online Apple Store is de iPad 2 inmiddels te vinden voor een prijs vanaf 399 euro.

Voor 399 euro krijgt je de iPad 2 16GB Wifi-only versie en voor 519 euro kun je het 16GB Wifi + 3G model kopen. Daarnaast kun je nog steeds kiezen uit een zwarte en een witte variant. Dit zijn de enige twee iPad 2 modellen die Apple zal blijven voeren, waarmee duidelijk wordt dat Apple zich hiermee ook met het ‘budget’ segment van de tablet markt wil bemoeien. De iPad 2 gaat nu de concurrentie aan met onder meer de Acer Iconia Tab A200, de ASUS Transformer Pad 300 en de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1).

Retailers zullen de komende dagen de prijzen van de iPad 2 16GB modellen aanpassen naar de nieuwe prijs en de overige modellen zullen verkocht worden totdat de voorraad op is. Bekijk de iPad 2 modellen in de Online Apple Store.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.