Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Is dit de nieuwe Samsung Galaxy Tab 11.6?

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2012, 12:14 CategorieHardware

Er gaan al langere tijd geruchten rond over een 11.6 inch tablet van Samsung en de verwachting was dat Samsung tijdens het MWC 2012 wel een tipje van de sluier zou lichten. Helaas hebben we tijdens het MWC niks van de Galaxy Tab 11.6 vernomen maar is er deze week wel een afbeelding opgedoken met wat lijkt op een grotere nieuwe Galaxy Tab.

De afbeelding maakt niet helemaal duidelijk waar we mee te maken hebben en het design heeft ook veel weg van de onlangs gepresenteerde Galaxy Tab 2 (10.1). Toch lijkt de tablet in de afbeelding net wat groter en is het design ook net wat anders dan we bij de Galaxy Tab 2 (10.1) zagen. Daarbij wordt er gesproken over een snellere Exynos 5 processor die wellicht mooi samen zou gaan met een nieuwe tablet.

De tijd zal het leren of we hier de eerste afbeelding van de Galaxy Tab 11.6 zien maar wanneer er zoveel geruchten over een tablet voorbij komen kan het bijna niet anders dan dat Samsung er ook daadwerkelijk mee bezig is.

Bron: Android and Me

 • Delen:

Reacties

 1. hh
  26 maart, 2012 om 13:00

  hoe lang moet ik nou wachten ,en wat moet ik nou kopen?

  • stijn
   26 maart, 2012 om 14:05

   je kan altijd blijven wachten ook he
   evolutie gaat zo snel
   zo koop je nooit iets

   • hh
    26 maart, 2012 om 16:09

    ja stijn daar heb je helemaal gelijk in,het is net als met een auto.of je koop een dure met veel mogelijkheden waar je een paar jaar mee vooruit kan ,of iets goedkoops zodat je niet te veel kwijt ben als je een nieuwe ziet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.