Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Lenovo komt als eerste met een Windows 8 tablet’

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2012, 13:28 CategorieHardware

Eerder gaf oprichter van Dell, Michael Dell, nog aan dat het bedrijf tegelijkertijd met de lancering van Windows 8 een Windows 8 tablet zou lanceren. Hierdoor zou Dell de eerste fabrikant zijn die een Windows 8 tablet uitbrengt. Maar, dat gaat niet zonder slag of stoot want ook Lenovo is in de race voor deze ‘prestigieuze’ titel.

Een anonieme bron laat tegenover The Verge weten dat Lenovo graag de eerste wil zijn. Het bedrijf gelooft dat Windows 8 in oktober beschikbaar zal zijn en dan zal dus ook de tablet verschijnen. De bron wist verder geen specificaties van de tablet te noemen, behalve dat deze draait op een Intel processor. Tijdens de CES in januari toonde Lenovo al een Windows 8 concept tablet in de vorm van de IdeaPad Yoga. Dit model beschikt over een geïntegreerd keyboard dat omgeklapt kan worden.

Eerder gaven ook fabrikanten als Acer, ASUS en HP al aan zo snel mogelijk Windows 8 tablets op de markt te willen brengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.