Medion LifeTab vanaf april ook online te koop

13 maart 2012 1 Minuut 4 Reacties
Medion-LifeTab

De Medion LifeTab werd in september vorig jaar gelanceerd en was daarna korte tijd bij de Aldi te koop. De tablet was een groot succes en daarom ook snel uitverkocht. Fabrikant Medion zal om deze reden de 10 inch tablet vanaf 10 april ook zelf gaan aanbieden via de online winkel voor een prijs van 429 euro.

De LifeTab is een aardig compleet uitgeruste tablet met een aantal mooie features en functies. Zo krijg je qua besturingssysteem Android 3.2 Honeycomb met een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Helaas kon Medion nog niet aangeven wanneer deze update uitgerold zal worden. Ook krijg je toegang tot de Google Play Store en alle Google applicaties. Verder beschikt de LifeTab over een 10 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, 32GB aan intern opslaggeheugen wat uit te breiden is middels de microSD card reader, 1GB aan RAM geheugen, een dual-core Tegra 2 processor, een 2 megapixel camera aan de voorzijde en een 5 megapixel camera aan de achterzijde.

Wat betreft de aansluitingen is de tablet voorzien van een microUSB poort en een adapter voor een HDMI kabel. Draadloze communicatie is mogelijk via Wifi, Bluetooth of de ingebouwde 3G module. Het is dus mogelijk met een SIM kaart mobiel internet te gebruiken op deze tablet. De LifeTab is vanaf 10 april te koop in de online shop van Medion. Meer informatie over de tablet vind je op de productpagina.

Bron: Medion

Reacties (4)