Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe iPad (3) vanaf 23 maart te koop bij Vodafone en T-Mobile

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2012, 1:23 CategorieHardware

Vorig jaar werd de iPad 2 pas in een laat stadium aan het assortiment van Vodafone en T-Mobile toegevoegd maar dit jaar zal de nieuwe iPad meteen na lancering in Nederland bij de twee telecomproviders te koop zijn. Zowel Vodafone als T-Mobile zullen de nieuwe iPad vanaf 23 maart in combinatie met verschillende abonnementen aanbieden.

Welke abonnementen er exact aangeboden zullen worden is nog niet bekend, maar kijkend naar de huidige iPad 2 abonnementen is de kans groot dat de tablet bij Vodafone in combinatie met de duurste abonnementsvorm gratis geleverd wordt. Hier moet je dan wel 55 euro per maand voor neerleggen. Bij T-Mobile moet je momenteel minimaal 199,95 euro bijleggen bij een abonnement van 60 euro per maand. Naast de reguliere abonnementen kan de iPad bij beide providers ook in combinatie met een prepaid simkaart gekocht worden.

Zowel bij Vodafone als bij T-Mobile kun je jezelf momenteel al inschrijven en krijg je meer informatie toegestuurd zodra de iPad beschikbaar is.

Meer informatie over de nieuwe iPad, waaronder recente artikelen en alle specificaties, vind je op deze pagina.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.