Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe iPad loopt nu al vertraging op

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2012, 10:47 CategorieApple

Er lijkt geen einde te komen aan de populariteit van de iPad. Elk jaar worden er weer meer exemplaren verkocht wat leidt tot vertragingen en lange rijen bij de Apple Stores. Ook dit jaar gaat het alweer snel met de eerste voorraad. De eerste reeks pre-orders voor landen als de VS, Frankrijk en de UK is volledig uitverkocht waardoor de leverdatum van nieuwe bestellingen twee tot drie weken verder in de toekomst ligt.

De consumenten die de nieuwe iPad reeds besteld hebben kunnen de tablet ergens tussen 16 en 19 maart verwachten maar nieuwe bestellingen hebben dus te maken met een langere levertijd. USA Today heeft een statement van Apple gekregen waarin het bedrijf laat weten dat de interesse voor de nieuwe iPad alle verwachtingen wederom overtreft. Online pre-orders kunnen geplaatst blijven worden en bij de bestelling wordt de verwachte leverdatum gemeld. Daarbij wordt het aantal iPads per bestelling beperkt tot twee.

In Nederland kunnen we pas op 23 maart naar de winkel voor de nieuwe iPad al is het niet duidelijk of de vertragingen in de eerste groep landen ook invloed heeft op de voorraden in Nederland. Vooralsnog geven de meeste winkels aan dat de tablet op 23 maart zal verschijnen.

De nieuwe iPad (3) beschikt onder meer over een hoge resolutie Retina display, een A5X processor met quad-core graphics, een nieuwe 5 megapixel camera aan de achterzijde en een iets dikker en zwaarder design. Benieuwd waar je de nieuwe iPad kunt kopen? Hou dan deze pagina in de gaten. Nog niet overtuigd? Bekijk dan deze redenen waarom je de nieuwe iPad zou moeten kopen.

Bron: Techradar

 • Delen:

Reacties

 1. Dennisje
  12 maart, 2012 om 18:31

  Waar blijft ie nou???
  Ik kan niet wachten. Nog advies voor het model dat ik het beste kan kopen?

 2. breda
  12 maart, 2012 om 21:59

  Mijn beurs loopt ook wat achter momenteel, dus ik zit er niet zo mee.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.