Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe iPad morgen te koop bij Vodafone, prijzen met abonnement bekend

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2012, 15:55 CategorieApple

We wisten al dat Vodafone de nieuwe iPad (3) meteen vanaf de lancering zou gaan voeren maar vandaag heeft het bedrijf officieel laten weten dat de nieuwe iPad vanaf morgen te koop zal zijn in combinatie met abonnement. Ook heeft Vodafone de prijzen van de nieuwe iPad met verschillende abonnementsvormen bekendgemaakt.

Je kunt ook dit jaar weer een abonnement voor twee jaar afsluiten. Daarnaast kun je een nieuwe iPad (3G model) kopen bij een (maandelijks opzegbaar) SIM-only abonnement. Deze laatste mogelijkheid brengt helaas geen korting op de iPad met zich mee waardoor je de volledige prijs betaalt.

Bij een 2-jarig abonnement waarbij je 55 euro per maand betaalt krijg je de nieuwe iPad (16GB Wifi + 3G) voor 79 euro mee. Dit is in combinatie met abonnement de goedkoopste manier om een nieuwe iPad aan te schaffen. Bij hetzelfde abonnement betaal je voor de 64GB variant 259 euro. Hieronder vind je een overzicht van de Vodafone abonnementsvormen en de prijs die je betaalt voor de iPad.

Nieuwe iPad met Vodafone abonnement

Vanaf morgen kun je de nieuwe iPad in combinatie met een Vodafone abonnement bij Vodafone op de website bestellen.

Met de introductie van de nieuwe iPad zijn vanaf 23 maart de prijzen van de iPad in combinatie met abonnement verlaagd bij Vodafone. Wil je een iPad 2 met Vodafone abonnement? Bekijk dan deze pagina

Nieuwe iPad met abonnement kopen

Ben je op zoek naar andere mogelijkheden om de nieuwe iPad in combinatie met abonnement te kopen? Bekijk dan dit artikel. Hier vind je alle winkels waar de tablet in combinatie met abonnement te koop is.

Nieuwe iPad zonder abonnement kopen

Het is natuurlijk ook mogelijk de nieuwe iPad zonder abonnement aan te schaffen. Hou deze pagina in de gaten voor een up-to-date overzicht van alle winkels waar de tablet te koop en op voorraad is.

 • Delen:

Reacties

 1. hh
  23 maart, 2012 om 15:36

  martijn maken jullie ook bekent welke andere nieuwe tablets er morgen in de winkel liggen met de prijzen ,of promoten jullie alleen de ipad ?

  • Martijn
   23 maart, 2012 om 15:42

   Als je de website in de gaten houdt zie je dat ik dit bij elke tablet die gelanceerd wordt doe. Natuurlijk krijgt de iPad veel aandacht. Het is ook nog steeds de meest populaire tablet.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.