Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe iPad vrijdag vanaf middernacht te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2012, 18:28 CategorieApple

In onder meer de VS en Duitsland kan met al een week lang naar de winkel voor de nieuwe iPad. Ondanks enkele geruchten over vertragingen voor Nederland verschijnt de eerste voorraad nieuwe iPads gewoon in de winkel. Bij sommige winkels is het mogelijk de tablet al vanaf middernacht te kopen, mocht je de volgende ochtend niet voor de deur van de Apple Store willen liggen.

Zo geeft iCentre op Facebook aan dat de eigen vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Leeuwarden en Groningen op 23 maart om 00:00 uur opengaan. Alle andere vestigingen (behalve die in de Bijenkorven en in Sneek) gaan 23 maart om 07:00 uur open. Ook bij Media Markt zijn bordjes geplaatst met de melding dat de winkel donderdag om 23.59 zal openen voor “de lancering van een langverwacht product”. Dit gaat natuurlijk (het zou maar een stofzuiger zijn..) om de nieuwe iPad.

Bij de winkels die geen Premium Apple Reseller zijn zal de voorraad, volgens bronnen bij diverse winkels, ergens vrijdag of op zijn laatst maandag binnenkomen. Er is dus geen garantie dat je vrijdag al bij deze winkels terecht kunt. Onder meer Tabletcenter, Wehkamp en BCC durven nog geen garanties te geven. Ben je op zoek naar online winkels waar je de iPad met of zonder abonnement kunt bestellen? Hou dan deze pagina in de gaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.