Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nokia Windows 8 tablet verschijnt eind 2012’

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2012, 13:25 CategorieHardware

Er gaan al ruim een jaar geruchten over een Nokia tablet maar tot op heden is het aardig rustig rondom de Finse fabrikant. Het bedrijf heeft zelf al een aantal keer aangegeven dat tablets zeker interessant zijn maar dat Nokia pas met een tablet zal komen zodra ze iets onderscheidend en unieks heeft. Bronnen van Digitimes melden vandaag dat dit moment eind dit jaar zal plaatsvinden.

Volgens de bronnen is Nokia momenteel druk bezig met de ontwikkeling van een 10 inch tablet die draait op Windows 8 en een Qualcomm Snapdragon S4 dual-core ARM processor. Verder zou fabrikant Compal de Nokia tablet in elkaar gaan zetten en worden er 200.000 exemplaren gemaakt voor de eerste levering. Ik ben nu vooral benieuwd naar datgene dat Nokia’s tablet van de rest kan gaan onderscheiden, wat dat het bedrijf elke keer als eis voor zichzelf neergelegd heeft. Windows 8 kan het in ieder geval niet zijn aangezien we eind dit jaar een vloedgolf aan Windows 8 producten kunnen verwachten.

Tijdens Nokia World in september van dit jaar krijgen we waarschijnlijk meer informatie van het bedrijf zelf.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.