Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OverSkreen brengt browsen met meerdere vensters naar Android

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2012, 12:00 CategorieAndroid

Tablets worden vaak gezien als een mobiele desktop maar toch zijn er verschillende beperkingen die een tablet met zich meebrengt. Een hiervan is de mogelijkheid om te browser met meerdere vensters. Je kunt maar één website tegelijkertijd bekijken. Mocht je toch websites naast elkaar willen bekijken is de nieuwe OverSkreen applicatie voor Android de oplossing.

Met de OverSkreen browser is het mogelijk meerdere browservensters te openen en de verschillende vensters ook groter of kleiner te maken. De vensters worden over je laatst geopende applicatie of het homescreen heen gelegd, eigenlijk exact zoals we van een desktop computer of een laptop gewend zijn. Het nadeel is dat Android niet op deze functie ingesteld is en daardoor kan de applicatie wat buggy overkomen. Ook het uiterlijk past niet echt bij Android maar het brengt wel een functie die sommige mensen graag willen. Brad Linder van Liliputing heeft een onderstaande demonstratievideo van OverSkreen gemaakt.

De OverSkreen browser werkt verder als een normale browser en is voorzien van onder meer bladwijzers en Adobe Flash ondersteuning. Flash ondersteuning wordt alleen voor tablets met Android 3.0 of hoger ondersteund aangezien eerdere versie van Android de browser laten crashen wanneer er Flash gebruikt wordt. De applicatie is voor 1.49 dollar te downloaden in de Android Market. Deze prijs is puur voor de introductie en zal binnenkort verhoogd worden naar 3 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.