Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Point of View lanceert drie nieuwe ProTab budget tablets

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2012, 11:18 CategorieAndroid

Het Nederlandse Point of View heeft drie nieuwe tablets gelanceerd, alle drie behorend tot de ProTab serie. Nadat het bedrijf eerder aankondigde de Android 4.0 update voor eerdere modellen uit te rollen worden deze tablets vanuit de winkel voorzien van het nieuwste Android besturingssysteem.

Het kleinste nieuwe model is de ProTab 2.4, een 7 inch tablet met capacitief touchscreen en een resolutie van 800 bij 480 pixels. De tablet heeft verder een 1.2GHz ARM Cortex A8 processor, 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan opslaggeheugen, een 0.3 megapixel camera aan de voorzijde, een mini HDMI en een mini USB poort en een microSD card reader. de afmetingen zijn 193 x 120 x 11 mm.

De ProTab 2.4 XL beschikt over nagenoeg dezelfde specs als de ProTab 2.4 maar is, zoals de naam al aangeeft, wat groter. De tablet beschikt namelijk over een 8 inch display met een resolutie van 800 bij 600 pixels. De tablet heeft een afmeting van 210 x 154 x 13 mm.

Het ‘topmodel’ is de ProTab 2 IPS. Dit model is qua specs een stapje hoger dan de andere twee modellen. Zo krijg je een 9.7 inch IPS display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, 1024MB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een twee megapixel camera aan de achterzijde, 2 microUSB aansluitingen, een mini HDMI uitgang en een microSD card reader. De tablet heeft een afmeting van 242 x 189 x 9 mm.

Wanneer de tablets in Nederland verschijnen en tegen welke prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.