Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung “bevestigt” komst iPad Mini

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2012, 10:57 CategorieApple

We hebben het al vaker gehad over een kleine versie van de iPad die een display zou hebben van 7.85 inch. Eerdere geruchten spraken over het feit dat Apple de displays momenteel aan het testen is en de tablet eind dit jaar zou willen lanceren. Een topman van Samsung heeft gisteren informatie gelekt naar The Korea Times waarin hij bevestigt dat Apple eind dit jaar met een iPad Mini komt.

Samsung is een van de belangrijkste leveranciers voor Apple producten en beide fabrikanten zouden al een contract voor ruim 9.7 miljard dollar hebben afgesloten. Vandaar ook dat Samsung heel wat inzicht moet hebben in de toekomstplannen van Apple. De topman van Samsung noemt expliciet de komst van een iPad met een 7.85 inch display en dat de vraag naar dit model de aankoop van componenten door Apple zou kunnen opschoreven naar 11 miljard dollar.

Een 7.85 inch iPad spreekt de uitspraken van Steve Jobs tegen. Volgens Jobs was de iPad al de ideale grootte en zal dit altijd zo blijven. Een kleiner display zou de touch-ervaring niet ten goede komen.

Bron: Bloomberg

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.