Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Smart Tab 10 Android tablet binnenkort te koop bij Vodafone

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2012, 18:39 CategorieHardware

Tijdens de IFA 2011 in Berlijn presenteerde Vodafone twee tablets voor de Duitse markt  in de vorm van de Smart Tab 7 en Smart Tab 10. Deze tablets worden onder de vlag van Vodafone verkocht, in combinatie met een mobiel internet abonnement. Vanaf april zal het 10 inch model, de Vodafone Smart Tab 10, ook in Nederland verkocht worden.

De Vodafone Smart Tab 10 is inmiddels op de website van Belcompany, sinds kort een dochteronderneming van Vodafone, verschenen. De tablet beschikt onder meer over en 10 inch display met en resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Android 3.2 Honeycomb als besturingssysteem, een 1.2GHz dual-core Scorpion processor en een 3G module voor mobiel internet. Verder krijg een 2 megapixel camera aan de voorzijde, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, Wifi, Bluetooth, een microSD card reader en een USB aansluiting.

Of Vodafone ook een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich aan zal bieden is nog niet bekend. De Vodafone Smart Tab 10 moet in april verschijnen en zal alleen in combinatie met een Vodafone abonnement te koop zijn.

Via: Allaboutphones

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.