Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Targus lanceert serie accessoires voor de nieuwe iPad

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2012, 12:04 CategorieAccessoires

Met de lancering van de nieuwe iPad moeten er natuurlijk ook nieuwe accessoires gelanceerd worden. Targus is één van de eerste fabrikanten die een compleet nieuwe serie zogenaamde tech-cessories (technische accessoires) introduceert die functionaliteit en gevoel voor stijl met elkaar moet verbinden.

Targus kondigt een collectie aan van vijf beschermende tassen voor de nieuwe iPad. Deze accessoires zijn volgens de fabrikant ontwikkeld om te laten zien dat elegant design en multifunctionele bescherming goed samengaan. De collectie bevat zacht aanvoelende twill- en lederlook-materialen, afgewerkt met hoge kwaliteit details, een handige magnetische iPad opstart- en uitschakelfunctie en een opbergruimte voor de stylus.

VersaVu Case

Voor veeleisende iPad gebruikers: Werken in portrait of landscape modus met het roterende mechanisme dat zes verschillende kijk- en typ-standen biedt, met de magnetische iPad opstart-/uitschakelfunctie en bergruimte voor de stylus. Verkrijgbaar in zwarte lederlook of roze/grijs, koningsblauw en roze twill.

Adviesprijs 49,99 euro

VuScape Stand & Cover

Extra bescherming met de magnetische iPad opstart-/uitschakelfunctie, drie verschillende handsfree kijkhoeken en bergruimte voor de stylus. Verkrijgbaar in zwarte lederlook of koningsblauw, grijs en roze twill.

Adviesprijs 44,99 euro

 

Premium Click-In Case

Slanke, lichtgewicht beschermende omslag van zacht aanvoelende twill met de magnetische iPad opstart-/uitschakelfunctie en bergruimte voor de stylus. Verkrijgbaar in zwart, roze/pink, koningsblauw en red twill.

Adviesprijs 39,99 euro

 

Click-In Case

Slanke bescherming van voor- en achterkant, met magnetische iPad opstart-/uitschakelfunctie en een afdekhoes die in een standaard veranderd kan worden om gemakkelijk te kunnen typen en bekijken. Verkrijgbaar in zwart, hemelsblauw en roze.

Adviesprijs 34,99 euro

 

VuComplete Back Cover

Als metgezel van de Apple Smart Cover biedt de VuComplete een beschermende kunststof  huls voor de achterzijde van de iPad. Verkrijgbaar in zwart of transparant.

Adviesprijs 14,99 euro (transparant)
Adviesprijs 24,99 euro (zwart)

 

 

Deze nieuwe Targus artikelen zijn vanaf vrijdag o.a. verkrijgbaar bij Mycom, Media Markt, Paradigit en Apple Premium Resellers.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.