Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telfort lanceert live TV kijken op iPad en Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2012, 14:23 CategorieAndroid

Na onder meer KPN en Ziggo maakt ook Telfort het nu mogelijk TV te kijken op je tablet. Vanaf vandaag biedt Telfort gratis Interactieve TV Online voor iedereen met Interactieve TV van Telfort. Voor zowel de iPad als voor Android tablets is een speciale applicatie ontwikkeld die gratis te downloaden is.

Om live TV te kunnen kijken heb je dus de applicatie nodig plus een Interactieve TV basispakket wat 11 euro per maand kost. Vervolgens kun je thuis via (alleen) je eigen thuisnetwerk gratis live TV kijken. Je ontvangt de 20 meest populaire televisiezenders en hebt daarnaast toegang tot de programmagids en een overzicht van het aanbod van Videotheek Thuis met o.a. ruim 3000 films, TV series, documentaires en cabaretvoorstellingen.

Telfort TV Online buitenshuis

Het bekijken van zenders middels 3G verbinding of middels een ander netwerk is niet mogelijk. Wel heb je buitenshuis toegang tot de programmagids en de catalogus van Videotheek thuis. Buitenshuis kun je inloggen met je abonneenummer van Telfort en de Pincode die bij je internet abonnement hoort. Mocht je TV te willen kijken op je PC of laptop dan kun je dat via deze website doen; telfort.itvonline.nl

Download de app

De Telfort TV Online app is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Android Market. Meer informatie over Interactieve TV Online vind je op de website van Telfort.

Waar blijft UPC?

Nu KPN, Ziggo en Telfort de mogelijkheid bieden om ook op andere apparaten live TV te kijken is het natuurlijk de vraag waarom UPC zo lang op zich laat wachten. UPC is na Ziggo de grootste provider en kan dus niet lang achterblijven.

  • Delen:

Reacties

  1. nathan
    05 maart, 2012 om 14:29

    ik zit nog steeds op UPC te wachten!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.