Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba lanceert 7 inch LT170 Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2012, 11:11 CategorieAndroid

Toshiba heeft vorig jaar de AT100 Android tablet in Nederland gelanceerd en kwam onlangs met een opvolger in de vorm van de veel dunnere AT200 tablet. Vandaag kondigt de fabrikant een 7 inch tablet aan die eind deze maand al op de Europese markt zou moeten verschijnen; de Toshiba LT170.

In Italië is vandaag de LT170 officieel gelanceerd en heeft Toshiba ook een adviesprijs van 299 euro bekendgemaakt. Voor dit geld krijg je een 7 inch LCD display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een 1GHz Freescale i.MX53 processor, 512MB aan werkgeheugen, een opslaggeheugen van 8GB, een microUSB poort en een microSD card reader. Verder beschikt de tablet over een 0.3 megapixel camera aan de voorzijde en een 2 megapixel camera aan de achterzijde, een gewicht van 388 gram en het Toshiba Places platform waarmee je media als muziek, games en video kunt downloaden en delen. 

De Toshiba LT170 moet eind deze maand in Italië verschijnen en komt in een blauwe variant. Natuurlijk heb ik ook Toshiba Nederland even om een reactie gevraagd en zodra deze binnen is zal ik dit artikel updaten.

Bron: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.